LESS WASTE & MORE HEALTH

Dat is de volle overtuiging van ondernemers Manon van der Molen en Patricia Stoot, oprichters van BrightBrands by Brightmum. Als distributeur van unieke producten die het milieu en de gezondheid een warm hart toedragen, is het de missie van BrightBrands om de wereld een stukje mooier te maken.

Het is noodzakelijk dat wij onze aarde minder vervuilen, dat weet de hele wereld. Daar willen ook wij graag aan bijdragen, met het leveren van onze Bright Brands: slimme, duurzame en mooie producten. Ook de kwaliteit van leven staat hoog op de agenda in onze wereld: goed voor jezelf zorgen, fit zijn en letten op de gezondheid. Meer water drinken en minder suikers consumeren is een van de peilers hiervan. Meer gezondheid is ook een van de peilers voor onze producten. Wij zoeken en kiezen een selectie merken die staan voor duurzaamheid, kwaliteit, minder afval en/of meer gezondheid. Samen met onze klanten en consumenten hopen wij binnen aantal jaren een verschil in Europa te kunnen maken. Doet u met ons mee? 

RESELLERS IN EUROPA

Wij leveren onze brands aan resellers in Europa, met nadruk de Benelux. Wij werken graag samen met retailers & organisaties die het concept omarmen van minder afval en meer gezondheid. Met de gezamenlijke missie onze producten in Europa op- en uit te bouwen en zo de wereld een stukje schoner en gezonder te maken.

Klanten van BrightBrands zijn onder meer (online) kinder-, eco- en sportwinkels, cadeau- en conceptstores, kookwinkels en ketens. Producten van BrightBrands worden ook verkocht als cadeau-artikel of relatiegeschenk, met of zonder bedrijfslogo. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

ONZE FILOSOFIE

SMART PRODUCTS

BrightBrands levert slimme, duurzame, mooie én leuke producten van hoge kwaliteit. Ze zijn bedacht en ontwikkeld door inventieve ondernemers in binnen- en buitenland, die het verschil willen maken voor een schonere en gezondere wereld.

LESS WASTE

Per jaar gooien we wereldwijd 12,5 miljoen plastic in de zee. Wanneer stoppen we hiermee? Er zijn zoveel initiatieven om afval te verminderen en ook wij willen hieraan bijdragen, alle beetjes helpen. Kies een relatiegeschenk of product voor eigen gebruik dat staat voor minder afval en een schoner milieu, dan kunnen we samen het verschil maken en aan onze volgende generaties een betere wereld achterlaten.

MORE HEALTH

Wij eten en drinken teveel suikers, dat staat wereldwijd vast. Helaas wordt dit vooral door de industrie in stand gehouden. Door zélf bewust te kiezen voor alternatieven kunnen we onze gezondheid zelf verbeteren. Alleen al door meer water te drinken per dag en minder suikers tot ons te nemen. Begin vandaag en laat onze producten u helpen

 

 

QUOTES 

"We’ve been working with BrightBrands for many years and continue to be impressed with their commitment to finding quality products, attention to detail and exceptional customer service.  We owe much of our success in Europe to our strong partnership."

Kirsten B. Quigley
Founder + CEO
LunchSkins

Sales is the transfer of enthusiasm – and these ladies rock this concept!

I have always found this to be the key to success with Bright Brands as they have done a fabulous job with our Precidio products in the Benelux market.  Manon and Patricia are dedicated, forward-thinking, creative and extremely professional in how they approach the market, support their dealers, and create the BUZZ around our brands – a true recipe for success.  I highly recommend them as they excel at social media mastery and retail channel navigation while maintaining a high level of customer service, professionalism and charm.

Chris Jensen
VP Sales and Marketing
Precidio Design Inc. Canada