Nawrap

Nawrap huishoud-, thee- en handdoeken

Maak kennis met een betere huishoud-, thee- & handdoek: gemaakt van kwaliteitsmateriaal rayon, organisch katoen met Binchotan en natuurlijk antibacterieel. Nawrap vermindert geuren en bacteriën in huis! Nawrap staat voor traditionele Japanse geweven techniek.

Nawrap is Japanse traditionele textiel van hoge kwaliteit. Geen gewone doek maar een prachtige lijn met mooie kleuren en onderscheidende eigenschappen: anti-bacterieel en -reuk. Nawrap is gemaakt in Japan uit geweven, meerlaagse techniek, afkomstig uit de klamboe-industrie.

Wat is Binchotan?
Binchotan is een Japanse eikenhoutskool. Gewaardeerd voor zijn milieuvriendelijke eigenschappen, wordt het vaak gebruikt om water te zuiveren. Binchotan beschikt over reukreducerende en antibacteriële eigenschappen. Door de ultrafijne Binchotan in zijn producten te brengen, kan Nawrap deze waardevolle eigenschappen overbrengen in de lijn van huishoud-, thee- en handdoeken.

Niet een gewone doek
Naast hun antimicrobiële en geurbestrijdingseigenschappen worden Nawrap doeken gemaakt met duurzaamheid en functionaliteit in het achterhoofd. Elke doek (huishouddoekje / theedoek / handdoek) beschikt over een multilayerweefsel en een gestructureerd reinigingsoppervlak dat superieure absorptie en reinigingsvermogen biedt als het nat is. Al deze buitengewone eigenschappen maken Nawrap doeken perfect voor de keuken, het huis en het lichaam.

Natuurlijk
Nawrap's deskundig gemaakte 'Natural' doek is sociaal en milieuvriendelijk. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen wordt deze lijn doeken zorgvuldig vervaardigd zonder chemicaliën of kleurstoffen. Vriendelijk voor de huid en het milieu is de 'Natural' lijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een zachtere aanraking.

Nawrap sinds 1930
Nawrap, opgericht in 1930, produceerde oorspronkelijk muskietnetten in Nara, Japan. Na de komst van airconditioning, ontwikkelde Nawrap zich naar naar de doek- en textielindustrie, waar ze een lange geschiedenis van kwaliteit en aandacht voor detail hebben behouden. Nawrap bereikt nu huizen in Azië en Noord-Amerika met hun innovatieve lijn van huishoud- en theedoeken. Ze hebben een traditionele weeftechniek die niet buiten Japan wordt gezien. Nawrap wordt verspreid in Europa door BrightBrands, dat zich richt op functionele en goedgemaakte producten voor Less Waste en More Health.

BrightBrands voert een selectie en kan op verzoek stijlen bestellen voor levering.