Duukies Beachsocks

Duukies Beachsocks

De hippe, veilige strandsok als vervanging voor de ouderwetse waterschoen.

Duukies Beachsocks maken het strand nog kleurrijker als vervanger van de old school waterschoen. Hip over het strand of het water in kan dankzij de soepele, zachte sokken van Duukies.Heet zand, scherpe steentjes of schelpen, verbranden door de zon of uitglijden? De strandsokken van Duukies,
gemaakt van nylon en neopreen, beschermen optimaal. Mede door de UV 50 filter.
Duukies zijn prima om mee te zwemmen en eenmaal uit het water drogen ze supersnel.

Duukies zijn veilig én leuk. De sokken zijn comfortabel, slijtvast en slipbestendig. En dankzij de flexibele zool heel gemakkelijk aan te trekken. De Beachsocks zijn verkrijgbaar in 21 trendy en vrolijke designs, variërend van maat 20-21 tot maat 37-38. Voor groot en klein dus!

Onze beachsocks bieden bescherming tegen heet zand, verbranding door de zon, scherpe steentjes en schelpen, splinters, kwallen, vuil en gladde zwembadvloeren. Maar dat is niet alles: Duukies Beachsocks zwemschoenen zijn perfect om mee te zwemmen én ze drogen ook nog eens supersnel. Duukies Beachsocks strandschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 20/21 tot en met maat 38/39 voor jongens en meisjes. Op veler verzoek nu ook volwassen Duukies Beachsocks in het assortiment! De kids lopen gemakkelijk over heet zand en de ouders huppelden er tot nu toe naast. Maar met onze fijne vervanging van de traditionele zwemschoenen niet meer. Onbezorgd spelen en genieten. Have fun in the sun met Duukies Beachsocks!

Download lookbook 2019 

Order formulier 

FAQ Duukies Beachsocks

 

 

20% Korting op de Collectie van 2018

Mail ons voor bestelling