2 Wereldmama's

Wereldmama

Wereldmama / Brightmum wordt gerund door 2 ondernemende moeders: Manon van der Molen en Patricia Stoot. Manon richtte Wereldmama / Brightmum op in 2010, nadat zij een herbruikbaar lunchzakje, Lunchskin, cadeau kreeg, nog niet in Nederland verkrijgbaar...

Zo ontstond het idee om slimme producten voor jong & oud te distribueren in Europa. Producten die zijn bedacht en ontwikkeld door ouders en die staan voor More Health & Zero Waste in onze wereld. 

Tussen het runnen van hun gezin met 3 kinderen door zetten Manon en Patricia Brightmum in Europa op de kaart als distributeur van slimme producten voor More Health & Zero Waste. 

Manon is van huis uit researcher, Patricia Neerlandica.

LEVERT

Brightmum distribueert slimme producten voor More Health & Zero Waste, bedacht en ontwikkeld door ondernemende ouders wereldwijd. 

 

HELPT

Wereldmama / Brightmum is ook een platform voor ondernemende ouders die hun succesvol product willen laten groeien en willen bijdragen aan het verbeteren van onze wereld. Wij denken mee over marges, koppelen ondernemers aan elkaar en brainstormen met hen over kansen en ideeën wereldwijd.

VERBETERT

Wereldmama / Brightmum wil als financieel gezond bedrijf maatschappelijke winst behalen met succesvolle ondernemende ouders die hun unieke producten wereldwijd delen om bij te dragen aan duurzaamheid, gezondheid, educatie, veiligheid, gemak, gezinsplezier e.a.

GEEFT

Wereldmama / Brightmum geeft ook terug aan de wereld. Wij omarmen met wisseling een goed doel, dat wij steunen in onze verkoop van producten. Momenteel dragen wij bij aan OneWorldFutbol, een wereldwijd initiatief om kinderen in oorlogsgebieden een voetbal te doneren die onverwoestbaar is, en aan Marky Markers, waarvan per pakje markers een bijdrage gaat naar onderwijs aan kinderen in Guatemala.