Meer afbeeldingen

  • Lunchskins Navy Chevron Medium Zipper
  • Lunchskins Green Chevron Medium Zipper
  • Lunchskins  Medium Zipper

Lunchskins Medium Zipper bag - navy chevron

Artikelnummer:LW69

Details:

Een leuk, functioneel en milieuvriendelijk alternatief voor een plastic zak.
LunchSkins medium zipper bags zijn handige opbergzakjes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Voor de lunch en snacks zoals de klassieke LunchSkins maar ook om kleine spullen veilig te houden wanneer je onderweg bent.


Kenmerken
-  Handige ritssluiting
-  Gemaakt van Amerikaanse en Europese gecertificeerde voedselveilige katoenen stof uit Duitsland (deze stof wordt vaak gebruikt in bakkerijen en patisserieën). De stof is gecoat met een polyurethaan voering en is door een onafhankelijk laboratorium getest volgens de vereisten van voedselveiligheid.
-  Met de hand genaaid met sneldrogende, lichtgewicht katoen
-  Vaatwasmachinebestendig
-  Vervangen honderden plastic zakjes
-  Loodvrij, bpa-vrij en ftalaat-vrij
-  Afmetingen: 17cm x 18cm met gesloten rits

AANMELDEN

Details

(Kirsten Quigley, links, en Cristina Bourelly of Lunchskins)

Brightmum: 3GREENMOMS - Kirsten Quigley, Cris Bourelly, Jennie Stoller Barakat  

LunchSkins is in 2008 ontwikkeld door 3 milieubewuste moeders in Amerika, die plastic afval willen verminderen in onze wereld: “In Amerika worden dagelijks zo’n 20 miljoen plastic zakjes weggegooid, wat een verspilling! En dus gingen wij op zoek om onze kinderen een hip, handig en herbruikbaar lunchzakje mee naar school te geven. Inmiddels is Lunchskins een succesvol en groeiend merk voor kinderen & volwassenen en hebben wij in 1 jaar al 500 miljoen plastic zakjes verminderd!”. De 3 ‘groene’ moeders zijn trots op hun resultaat en blijven innoveren om met LunchSkins onze wereld te verbeteren.

Écht Brightmum want ontwikkeld door 3 milieubewuste moeders in Amerika die plastic afval willen verminderen in onze wereld.