One World Play Project

ONE WORLD PLAY PROJECT

De One World Futbol is een bijna onverwoestbare bal die nooit een pomp nodig heeft en nooit lek gaat, zelfs als er meerdere gaatjes inkomen. Of het nu is voor op straat, op het strand, thuis of in de ruigste landschappen in de wereld, de One World Futbol zal jaren meegaan.

De One World Futbol stelt spelers, organisaties, volwassenen en jeugd in staat om: 

overal te spelen: De One World Futbol kan de zwaarste omstandigheden aan. Het is ontworpen voor recreatief spelen op hardere oppervlakken zoals straten, rotsachtige landschappen, schoolpleinen, vuile gebieden maar is ook geweldig op gras en kunstgras. 

geld en materialen te besparen: Een enkele One World Futbol kan honderden standaard ballen overleven waardoor het afval vermindert van afgedankte, lekke voetballen en de aanschaf van pompen en naalden afneemt.

jeugd in de wereld te helpen: Met de ‘Buy One, Give One’- en ‘Give One’-opties, maakt uw aankoop het verschil! Voor elke bal die u koopt, doneert het OWF-project een tweede bal aan organisaties die werken met jongeren in achtergestelde gemeenschappen wereldwijd. Doet u mee?

gewoon te spelen: De One World Futbol heeft dezelfde afmetingen en gewicht als een standaard voetbal en kan ook worden gebruikt voor korfbal, volleybal en vele andere balspellen. De bal is er in twee maten: een volwassen maat 5 en een jeugdmaat 4. Binnenkort ook in verschillende kleuren!

CONTACT

Wilt u meer weten over deze unieke bal en geweldige kans om wereldwijd jongeren te helpen spelen? Neem dan contact op met Brightmum, distributeur van One World Futbol in de Benelux.

INFO

Lees meer over over het One World Play project op www.oneworldplayproject.com en over de bal bij Veelgestelde vragen http://www.oneworldfutbol.com/frequently-asked-questions/. Bekijk de talrijke video’s over het project en bal op YouTube:

Ontmoet werelds’ meest duurzame bal:

One World Futbol, een wereldwijd initiatief om kinderen in oorlogsgebieden te helpen door het doneren van een bijna onverwoestbare voetbal.

Het One World Play project met het concept Buy One Give One houdt het volgende in:  

Koop een One World Futbol en wij zullen er een doneren aan organisaties die wereldwijd met jongeren werken in achtergestelde gemeenschappen.